top of page

Breathwork

Wat is breathwork ?

Breathwork of ademwerk is een ideale tool om bewust te worden van je lichaam en de staat waarin het zich bevindt. Sta je onder veel spanning of stress, dan zal een oppervlakkige ademhaling dat weerspiegelen. Kom je moeilijk in actie of beweging dan kan ook ademwerk je hierin helpen. Weet je wat je lichaam nodig heeft, maar vindt je het moeilijk om je lichaam in die staat te brengen, dan is de kans groot dat breathwork hierin kan helpen. Hoe we ademen is soms heel subtiel. Via breathwork leer je je lichaam weer kennen, je wordt bewust van wat er in je lichaam gaande is en wat het nodig heeft. Een effectieve ademhaling heeft een positieve impact op je fysiek en mentaal welzijn. Ik help je in dat proces en geef je concrete oefeningen waarmee je thuis aan de slag kan.

Bodywork houdt in dat je je lichaam leert aanvoelen en dat je lichaam kan verlost worden van opgeslagen blokkades. Ik ondersteun je lichaam in dit proces en help waar nodig.

 

Breathwork en bodywork geven dus de kans om oude emoties die in het lichaam vastzitten, op te lossen. Angst, verdriet, kwaadheid, pijn worden opgevangen en verzorgd. Er ontstaat een veilige omgeving waarin het helen kan beginnen, zonder dat er woorden nodig zijn.

Een Breathwork traject verloopt in 3 sessies

  • Sessie 1:

        -informatie rond ons zenuwstelsel

        -jouw hulpvraag concreet maken

        -verschillende oefeningen exploreren die jou kunnen helpen en die je thuis verder kan toepassen

  • Sessie 2: 

        -breathwork en bodywork 

        -overlopen welke oefeningen helpend waren en eventueel aanvullen

  •  Sessie 3:​​

        -breathwork en bodywork​

        -vooruitgang bespeken

        -nagaan hoe breathwork nog beter geïntegreerd kan worden in je dagelijks leven

        -advies voor de toekomst

Prijs: 390€

bottom of page